Hallo Maiconisten.

In verband met het Covid protocol moet iedereen zich van te voren inschrijven via onze website.Inschrijven kan tot 20 augustus.

Regels Circuit De Meerse Plas in Den Dungen


Het huidige protocol staat toe dat de rijder 3 begeleiders mee mag nemen. Deze moeten wel in dezelfde auto zitten en wij moeten de namen van deze begeleiders noteren. Om te voorkomen dat dit bij aankomst veel tijd gaat kosten zouden wij graag op voorhand de namen van uw begeleiders ontvangen. Deze namen mag u op het inschrijfformulier vermelden. Maximaal 4 personen in 1 auto.


Wilt u op het rennerskwartier naast elkaar staan, kom dan tegelijk aan. Het is voor ons niet mogelijk om parkeervakken vrij te houden.

Overnachten is ook mogelijk. U bent vrijdag 04 september vanaf 18.00 uur welkom op ons rennerskwartier. Kosten voor het overnachten bedragen 10 euro per voertuig. Let wel, we zijn geen camping, u moet uw eigen stroomvoorziening meebrengen. Douches zijn ook niet aanwezig.

Wij zijn gebonden aan het protocol van de KNMV en de gemeente `s-Hertogenbosch. Dit betekent dat er strikte parkeerregels zijn. Men vooruit het parkeervak in moet rijden en zoveel mogelijk links aan moet houden. Hierdoor is het dus niet mogelijk om luifels tegen elkaar aan te zetten. Ook moeten wij de namen van de begeleiders noteren. Deze kunt u op het inschrijfformulier vermelden. Let wel, deze moeten bij u in de auto zitten als u het terrein oprijdt. Deze mogen niet met afzonderlijk vervoer komen.

Wij verzoeken u om bij ons op het circuit de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen. Mocht u 1 van de in de bijlage vermelde klachten hebben, blijf dan thuis.

Voorkomen is beter dan genezen en alleen samen kunnen we dit verslaan.