18e Internationale Maico Motocrosstreffen 18 juni 2016.

Deze dag staat geheel in het teken van het legendarische motormerk Maico.
Deze dag wordt georganiseerd voor en door Maiconisten met als doelstelling, een gezellig en sportief treffen te beleven. Er word een cross georganiseerd in verschillende klassen. Ook is er ruimte voor een onderdelen beurs.

Programma

Een motocrosswedstrijd met 5 verschillende klassen:
Klasse A pre 70
Klasse B pre 75
Klasse C pre 78
Klasse D Twinshocks
Klasse E Mono,s
Maico regularity contest (MRC). Deze manche heeft een tijdsduur van 15 minuten. De deelnemer met de constantste ronde tijd is de winnaar.

Tevens wordt er een clubwedstrijd van Mc Lidu verreden.
De wedstrijd organisatie is in handen van Mc Lidu.

Deelnemers zonder KNMV verzekering (basis sportlicentie) kunnen een dagpas aanvragen bij de KNMV. Helaas kunnen we dit niet voor je regelen, deze moet je voortijdig aanvragen via de website van de KNMV.

Ga naar www.knmv.nl – kies midden boven in voor motorsport – licentieaanvraag – onderin vind je knmv dagpas – kies daar voor direct aanvragen.

De tijdwaarneming wordt met transponders geregeld. Mocht u niet in het bezit zijn van een transponder dan is deze via ons te huur voor €20.00. Als borg vragen wij u om uw sportlicentie bij ons in te leveren. Indien u een transponder wilt huren moet dit voor 1 juni via www.maicomotocrosstreffen.nl  aangevraagd worden.
Zonder transponder komt u niet in aanmerking voor het eindklassement!

Houd u ook rekening met de geluidsproductie. Er kunnen metingen worden uitgevoerd.
De bekende milieumat is en blijft verplicht.

Overnachten op het terrein van vrijdag op zaterdag wordt toegestaan door Mc Lidu. De kosten daarvan zijn €10.00 per voertuig. U kunt het terrein op vanaf 18.00 uur!

Kosten inschrijving € 17.50 per deelnemer , per klasse.

Vanaf  heden kunt u zonder verdere verplichtingen aanmelden. Alleen bij voorinschrijving tot 1 juni wordt u naam vermeld in het programmaboekje van het Maico Motocrosstreffen.

Ook voor ruimte op de onderdelen beurs kunt u zich gratis aanmelden via
www.maicomotocrosstreffen.nl

Let op! bij twijfelachtige weersomstandigheden kunt u via 06 15197530 informatie krijgen omtrent het al dan niet doorgaan van het Maico Motocrosstreffen. (Marcel Steenbakkers)