Hallo Maiconisten,

Zaterdag 11 juli is het weer zover. Het 17e MaicoMotocross Treffen.

Dit zal weer plaats gaan vinden op circuit “de Meerseplas” van MC Lidu.

Bosscheweg in Den Dungen, www.mc lidu .nl

De commissie van het MaicoMotocross Treffen is er weer in geslaagd om een treffen te organiseren wat geheel in het teken staat van het legendarische duitse motormerk MAICO.

Het beloofd een druk weekend te worden. Tijdens dit weekend zullen er namelijk ook naast het Maico Motocrosstreffen, wedstrijden verreden worden voor het EK Bromfietscross en het EK Euro Vintage.

Op zaterdag 11 juli wordt het Maico Motocrosstreffen gehouden en zullen de EK deelnemers hun trainingen en tijdtrainingen verrijden en hun eerste manche.

De poort gaat open op vrijdag 10 juli om 17.00 uur!!!!!! Er kan overnacht worden tegen een vergoeding van 10 euro per voertuig.

Omdat het een druk bezocht weekend gaat worden heeft het Maico Motocrosstreffen een plaats gereserveerd op het rennerskwartier zodat alle Maico rijders bij elkaar kunnen staan. Als je met vrienden bij elkaar wil staan kom dan samen het rennerskwartier op want we kunnen geen plaatsen vrij houden!!!

Op zaterdag 11 juli zal het programma om 8.00 uur beginnen met het inschrijven van de deelnemers. De kosten bedragen 15 euro per deelnemer, per klasse.

De voorinschrijving zal eind mei van start gaan via www.maicomotocrosstreffen.nl !

Er wordt gereden met transponder, mocht je niet in het bezit zijn van een transponder dan is er een mogelijkheid om er een te huren, kosten hiervan zijn 12 euro +   legitimatie. Wanneer je een transponder wil huren kun je voor 30 juni een mail sturen naar maicomotocrosstreffen@hotmail.nl LET OP: NA 30 JUNI IS HET NIET MEER MOGELIJK!!!!

MAICO

Motocrosstreffen NL

Heelwijkstraat 49

5384 AW   Heesch

Tel. 06-15197530

E-mail: maicomotocrosstreffen@hotmail.nl

Wanneer je een dagverzekering af wil sluiten zijn de kosten daarvoor € 20,00

Dit jaar zal er voor het eerst een nieuwe Manche verreden worden op het einde van de zaterdag, speciaal voor alleen de Maico Motoren. Dus elke Maico rijder kan 1 manche extra rijden. Dit wordt een speciale manche, meer over deze super manche in de volgende nieuwsbrief.

Er zal weer gereden worden in 5 klasses.

A pre 70

B pre 75 C pre 77

D twinshock

E monoshock

Er kunnen klasses samen gevoegd worden, dit zal afhankelijk zijn van het aantal deelnemers.

Er zal bij het samenvoegen gekeken worden naar een gepaste oplossing in verband met de veiligheid van de coureurs.

In elke klasse zijn 3 bekers te verdienen en een bos bloemen. Dit jaar zijn de prijzen door onszelf ontworpen en gemaakt.

Ook zal iedere deelnemer weer een prachtige en ook door onszelf ontworpen unieke herinnering krijgen.

Dit alles moet een geslaagd MaicoMotocross Treffen worden waar gezelligheid op de eerste plaats staat.

Tot zaterdag 11 juli !!!

Voor vragen of opmerkingen maicomotocrosstreffen@hotmail.nl

Houdt ook onze website in de gaten

www.maicomotocrosstreffen.nl en like onze facebook pagina Maicomotocross Treffen.

Groeten Maico Motocrosscommissie                                                         2f5f4eab4b35b2759a5a94df7f040271